Вилно селище „Paradise“ се намира в полите на природен резерват Странджа, на 5 километра от плажа на „ММЦ“ – Приморско. Къщите са построени в типичен български стил като всяка къща е с рзп. 127.5 квадратни метра и има собствено дворно място до 240 квадратни метра.
Вилното селище ще разполага с външен басейн, паркинг, собствена пречиствателна станция, фитнес зала и магазин. Гарантира се целогодишна подръжка и охрана. Всяка от къщите има кабелна телевизия и интернет.

В момента текат довършителни работи в комплекса като се очаква да бъде напълно завършен до края на 2012 година.

„Paradise“ се различава от всички останали комплекси с това, че е строен специално за хора, които ценят своята почивка и търсят спокойствие и уют, съчетани с лукс и комфорт. Комплексът е проектиран и се изгражда с идеята за висок стандарт на живот като всяка къща е построена от висококачествени материали (тухла,камък,дърво)

Защо тази къща е за Вас?

  • Разположена е в уникален регион. Намира се в полите на Странджа планина, сгушена в самата гора, и същевременно само на няколко минути с кола от най – красивия плаж на Южното Черноморие. Местоположението й представлява несравнимо съчетание на планина и море.
  • Районът е екологично чист – намира се далеч от претъпканите курорти, което гарантира тиха и спокойна почивка. В същото време е само на осем минути с кола от всички видове забавления, които някой може да желае (магазини, дискотеки, барове…)
  • Рай за хората, чиито хоби са ловът и риболова. В местността има много ловни райони и реки. Освен това от наша страна организираме ловни излети за едър, дребен и пернат дивеч.
  • Подходяща за летен и зимен туризъм – всяка къща е построена от висококачествени материали: камък, дърво, тухла. По този начин е гарантирана добрата изолация и комфорт.